مواد مورد نیاز برای تهیه کیک نارنگی :
تخم مرغ |
۳ عدد |
شکر |
یک پیمانه |
آرد |
دو پیمانه |
بیکینگ پودر |
۲ ق م خ |
وانیل |
۱/۴ ق چ |
روغن مایع |
۱/۲ پیمانه |
آب نارنگی |
۲/۳ پیمانه |
رنده پوست نارنگی |
یک ق م |
طرز تهیه کیک نارنگی :
- ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل و پوست نارنگی را باهم هم بزنید تا حسابی کشدار و حجیم شوند.
- روغن و آب نارنگی را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
- در اخر آرد و بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده اید اضافه کنید و مخلوط نمایید.
- کف تابه را دو لایه کاغذ روغنی بگذارید و همه جا را چرب نمایید.
- مواد را داخل آن ریخته و درب آن را بگذارید.
- تابه را روی شعله گذاشته و حرارت را متوسط بگذارید. ( از شعله پخش کن استفاده کنید.)
- بعد از نیم ساعت تا چهل دقیقه کیک شما اماده است.
- میتوانید از گوشت میوه ی نارنگی برای داخل کیک استفاده کنید که هم خوشمزه میوشد و هم زیباتر.
- نوش جانتان.

آموزش شیرینی پزی و کیک میوه ای در منزل

تزیین کیک نارنگی بسیار خوشمزه

آموزش آشپزی طرز تهیه کیک نارنگی

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک رژیمی بدون نیاز به فر

منبع: نمکستان