پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
۲ روش تهیه چیپس ذرت ترد و خوشمزه
نوشته شده در یک شنبه 10 آذر 1398
بازدید : 184
نویسنده : admin

طرز تهیه چیپس ذرت

 

ستاره | سرویس آشپزی - چیپس ذرت که یکی از پرطرفدارترین میان‌وعده‌هاست، در عین سلامت غذایی‌اش، دستور پخت ساده‌ای نیز دارد. این چیپس را می‌توان به دو روش پخت در فر و سرخ کردن در روغن تهیه کرد. اگر شما هم این خوراکی لذیذ را دوست دارید، با ما همراه باشید. در ادامه طرز تهیه این چیپس ترد و خوشمزه را به دو روش شرح خواهیم داد.




بازدید : 1345
نویسنده : admin

آموزش طرز تهیه جوجه اسپانیایی با ریتای انبه در منزل

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه اسپانیایی با ریتای انبه

  یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه که اگر به خوبی درست شود، بی نظیر خواهد بود. تهیه جوجه اسپانیایی مراحل خاصی دارد ولی درکل درست کردن این غذا سخت نیست و شما می توانید این غذای خوشمزه را به راحتی تهیه کنید. این غذا بسیار خوش طعم است و یک وعده غذایی کامل می باشد.

 




طرز تهیه ی کتلت
نوشته شده در شنبه 9 آذر 1398
بازدید : 209
نویسنده : admin

نتیجه تصویری برای طرز تهیه ی کتلت

مواد لازم
سیب زمینی
پیاز
سیر
گوشت چرخ کرده
پودر نون باگت
تخم مرغ
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
عصاره ی گوشت
زعفران




طرز تهیه کاچی
نوشته شده در شنبه 9 آذر 1398
بازدید : 189
نویسنده : admin

 

طرز تهیه کاچی مخصوص ماه رمضان

«کاچی» از جمله خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین دسرهای قدیمی ایرانی با یک دستور پخت ساده است که معمولا مادربزرگ‌ها آن را برای خانم‌هایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و درست می‌کردند. درست کردن کاچی به عنوان یک دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روش‌های مختلف است و گاهی اوقات اسامی متفاوتی هم دارد.

Image result for ‫طرز تهیه کاچی‬‎

 




خورش آلو اسفناج
نوشته شده در جمعه 8 آذر 1398
بازدید : 178
نویسنده : admin

نتیجه تصویری برای خورش آلو اسفناج


اسفناج یک کیلو خورد کرده(درشت باشه زیاد ریز نکنید)، مرغ 6 تا 8 تیکه به دلخواه(البته بعضی از دوستان به جای مرغ گوشت میریزن)، الو خورشتی 6 تا 8 عدد، ادویه شامل زردچوبه، فلفل سیاه، اویشن و نمک به مقدار لازم




انواع ترشی و دانستنی‌هایی درباره‌ی آن
نوشته شده در پنج شنبه 7 آذر 1398
بازدید : 165
نویسنده : admin

انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید

ترشی انداختن فرایندی برای حفظ و ذخیره غذا و طولانی کردن عمر آن‌ها با استفاده از باکتری‌های غیرهوازی مفید است. این باکتری‌ها با رشد و ایجاد کلونی مانع از رشد باکتری‌ها و سایر عوامل بیماری‌زا و یا ناخوشایند مثل انواع کپک‌های مسموم کننده می‌شوند. این امر به دلیل دی اکسید کربن آزاد شده در فضای بسته شیشه است که باعث رشد باکتری‌های غیر هوازی می‌شود که نیازی به اکسیژن ندارند. این مخمر‌ها هیچ ضرری برای انسان ندارند، اما باعث تخمیر مواد غذایی و طولانی شدن عمر آن‌ها می‌شوند.

 




طرز تهیه “آش جو”
نوشته شده در یک شنبه 19 آبان 1398
بازدید : 181
نویسنده : admin

نتیجه تصویری برای آش جو

 

مواد لازم جهت تهیه آش جو

  • مواد مورد نیاز میزان لازم
    سبزی آش خرد کرده ۳ کاسه ماست خوری
    بلغور جو ۲ قاشق پر
    جو پرک ۲ پیمانه
    نخود ۲ قاشق پر
    لوبیا چیتی ۲ قاشق پر
    عدس ۲ قاشق پر
    ماش ۲ قاشق پر
    جو پوست کنده ۲ پیمانه
    آرد برنج ۲ قاشق
    روغن یک فنجان
    کشک یک لیوان
    پیاز ۳ عدد
    نعناع به مقدار لازم

 

 

 




خواص شگفت انگیز خاکشیر در طب سنتی
نوشته شده در پنج شنبه 2 آبان 1398
بازدید : 185
نویسنده : admin

شربت خاکشیر یکی از خوراکی هایی است که از گذشته تاکنون در طب سنتی به عنوان یک نوشیدنی با طبع سرد مطرح بوده و می تواند در فصل گرما به پیشگیری از گرمازدگی کمک کند.

کاربردهای خاکشیر در طب سنتی

خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ ها و صحراها می روید و دارای برگ هایی با بریدگی زیاد و گل های زرد روشن از تیره شب بو می باشد.خاکشیر

خاکشیر

خاکشیر از نظر تنوع دو نوع دارد که یکی تلخ با دانه های ریز و رنگ مایل به سرخی است و گونه دیگر شیرین است و دانه های آن بزرگ تر بوده و رنگش سرخ تیره میباشد ؛ هر دو نوع در اغلب نواحی ایران مخصوصاً دامنه های البرز و در بیابان ها رشد میکنند.

قصد داریم در رابطه با یکی از دانه های پرخاصیت که خوردن آن از گذشته تا کنون توسط بزرگتر ها و همچنین پزشکان به ما توصیه شده است صحبت کنیم. از خواص اولیه ی خاکشیر می توان به خاصیت صفرا بر بودن درمان عطش اشاره کرد.

همه ما از مادربزرگ ها یا قدیمی های فامیل درباره خواص صفرابر و ضدعطش خاکشی( که عموم مردم آن را به نام خاکشیر می شناسند) مطالبی را شنیده ایم و نسخه های خانگی و کاربردی را می شناسیم اما تعداد کمی از ما با دیگر خاصیت های این دانه های ریز و خوش تراش سرخ رنگ آشنایی داریم. دانه هایی که نه تنها برای درمان برخی بیماری ها کاربرد دارند بلکه می توانند کیفیت زندگی ما را از این رو به آن رو کنند.

خاکشیر




16 روش درمان درد های شدید معده در خانه !
نوشته شده در دو شنبه 29 مهر 1398
بازدید : 1975
نویسنده : admin

16 راه اثبات شده برای از بین بردن معده درد ، دل درد و اسپاسم

تقریبا هر کسی دل درد رو حداقل یکبار تجربه کرده و برای بعضی از ادمها دل درد چیزی است که زیاد اتفاق می افتد.اگر شما دل درد دارید احتمالا دلتون میخواد که هر چه سریعتر از شرش خلاص بشید. حتی دل دردهای کوچک هم ازار دهنده هستند و میتوانند تمرکز کردن شما را دچار مشکل کنند ، اینکه از شر دل درد خلاص بشید کار سختی نیست. با چند تا راهکار در خانه میتوان این کار را انجام داد به خواندن این بخش از سلامت نمناک ادامه بدهید تا یاد بگیرید که چگونه میتوان این کار را انجام داد.
 
درمان-درد-معده

 

 



طرز تهیه سان شاین
نوشته شده در سه شنبه 23 مهر 1398
بازدید : 187
نویسنده : admin

سان شاین

سان شاین یکی از دسرهایی است که خیلی زیبا و خوشمزه میباشد.به ژله و بستنی سان شاین میگویند.امروز قصد داریم طرز تهیه این دسر خیلی راحت را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوامر که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :
بستنی وانیلی (باتوجه به ذائقه خود میتوانید از طعم های دیگر هم استفاده کنید)
ژله (میتوانید از چند رنگ ژله دلخواه استفاده کنید)
میوه دلخواه (معمولا از توت فرنگی و موز و آناناس استفاده میشود)
سس توت فرنگی یا سس شکلات
دانه های شکلات یا شکلات رنده شده (برای تزیین)
شوکو رول (برای تزیین)
مغز پسته و گردو خرد شده (برای تزیین)
خامه (برای تزیین)
چتر (برای تزیین)

 

شما می توانید از ژله و بستنی با طعم دلخواه خود استفاده کنید .